Hanno Munting: ster in de ruimte

“Uitmuntend met Ruimte” dat is wat Hanno Munting is. Voor elke ruimte, groot of klein, zakelijk of particulier, weet Hanno de juiste indeling te ontwerpen en te realiseren. Én… de juiste snaar te raken.

Hanno verstaat de kunst van het luisteren

Luisteren. Naar uw wensen. Uw eisen. Uw ideeën. Uw dromen. Die laat hij op zich inwerken. Daar laat hij zich door inspireren. Daar gaat hij creatief mee aan de slag. Vervolgens levert hij een ontwerp waarin uw wensen, eisen, ideeën en dromen op een even originele als verrassende manier terugkomen. In geluid, licht, kleur, sfeer, comfort en veiligheid. Met een aansprekende totaalvisie en oog voor het kleinste detail. Tekent u voor het inspirerende ontwerp op maat van de hand van Hanno? Dan kan hij dit door zijn technische achtergrond in combinatie met zijn studie Interieurarchitectuur als geen ander voor u vertalen naar een concreet en compleet plan. Vervolgens ziet hij er op toe dat alles ook volgens plan wordt uitgevoerd. Tot in de perfectie. Want Hanno’s streven is helemaal niet uw verwachtingen waar te maken. Nee: zijn ambitie is uw verwachtingen te overtreffen.

Geweldige partners om mee samen te werken

Hanno is intensief betrokken, neemt u graag werk uit handen en ziet er bovendien op toe dat het ontwerp uitmuntend wordt gerealiseerd in de praktijk. In de loop der jaren heeft hij een kwalitatief hoogwaardig team van specialisten en leveranciers om zich heen verzameld, waar hij graag mee samenwerkt.

  • specialisten op het gebied van akoestiek, domotica, multimedia, verlichting, keukeninrichting, sanitair, antiquair en corporate identity
  • leveranciers van materialen als glas, natuursteen, tegels, hout en stoffen

Voor de uitvoering maakt Hanno gebruik van een uitgebreid netwerk aannemers, vakmensen (installateurs, loodgieters, elektriciens, e.d.) en ambachtslieden (meubelmakers).

Verder heeft Hanno Munting Interieurarchitectuur de expertise in huis voor het ontwikkelen van interieuroplossingen voor het nieuwe werken.

Benieuwd wat Hanno voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met hem op.

Hanno is lid van de BNO, voor u een garantie voor ervaring en deskundigheid

 Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland.

De branchevereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse Ontwerpers in binnen- en buitenland. De BNO is een multidisciplinaire ontwerpvereniging waarvan ook interieurarchitecten lid zijn. Zij voldoen aan de eisen die de BNO stelt aan hun opleiding zoals inschrijving in het architectenregister, het niveau van werk en werken met minimaal drie jaar praktijkervaring.

Door hun lidmaatschap hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de BNO zijn opgesteld. Opdrachtgevers die met een BNO-lid in zee gaan, kunnen vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten. Een BNO-interieurarchitect is een professional.

Wilt u een origineel en inspirerend interieurontwerp?

Neem dan vandaag nog contact op het Hanno Munting Interieurarchitectuur.
We helpen u graag!

Hanno Munting Interieurarchitectuur. Aangenaam.

Hanno Munting

Wilt u een ontwerp hebben voor uw interieur?

Neem dan vandaag nog contact op het Hanno Munting Interieurarchitectuur.

We helpen u graag!