Uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur

Hanno Munting Interieurarchitectuur houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur: de indeling van de ruimte, de vorm, het materiaal en het licht (zowel kunst- als daglicht). Hanno Munting luistert naar uw wensen en ideeën en vertaalt die naar een leefomgeving die perfect bij u past. En waarin u zich helemaal thuis voelt. Of dat nu uw woning is, uw werkomgeving, een school of welk ander gebouw dan ook.

Interieurstyling voor de ‘finishing touch’

Wij stemmen meubels, vloeren, wanden en materialen zo op elkaar af, dat er één origineel geheel ontstaat. Met interieurstyling en decoratie zorgen we voor de ‘finishing touch’. Denk daarbij onder meer aan kleurgebruik, wand- en vloerbekleding, verlichting, meubilair, sanitair en accessoires. Zo creëren wij een smaak- en stijlvol interieur, waarmee u helemaal in uw element bent. Kortom, uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur.

Ook de meubelontwerpen zijn uitstekend in vorm

Wilt u uniek meubilair dat perfect past in uw interieur en dat volledig is afgestemd op uw eisen en wensen? Ook daar tekenen Hanno en zijn team voor.

Zo ontwerpt Hanno Munting Interieurarchitectuur zowel voor bedrijven als particulieren ontvangstbalies, vitrinekasten, scheidingswanden, zitelementen, keukens, badkamermeubilair en complete winkelinrichtingen.