Uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur

Hanno Munting Interieurarchitectuur houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur: de indeling van de ruimte, de vorm, het materiaal en het licht (zowel kunst- als daglicht). Hanno Munting luistert naar uw wensen en ideeën en vertaalt die naar een leefomgeving die perfect bij u past. En waarin u zich helemaal thuis voelt. Of dat nu uw woning is, uw werkomgeving, een school of welk ander gebouw dan ook.

Interieurstyling voor de ‘finishing touch’

Wij stemmen meubels, vloeren, wanden en materialen zo op elkaar af, dat er één origineel geheel ontstaat. Met interieurstyling en decoratie zorgen we voor de ‘finishing touch’. Denk daarbij onder meer aan kleurgebruik, wand- en vloerbekleding, verlichting, meubilair, sanitair en accessoires. Zo creëren wij een smaak- en stijlvol interieur, waarmee u helemaal in uw element bent. Kortom, uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur.

Uw wensen krijgen vorm met Hanno Munting Interieurarchitectuur

Een goede woonomgeving voelt aan als een tweede huid. Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of het veranderen van uw huidige interieur? Laat Hanno Munting Interieurarchitecten dan een voorstel maken voor het interieur dat bij ú past.

Hanno Munting interieurarchitectuur creëert het ultieme thuisgevoel

Bij het inrichten van woonruimten kijken wij onder andere naar de functies van ruimtes. Welke thema’s en kleuren wilt u in uw woning zien en ervaren? Welke toekomstplannen heeft u met uw huis en wat houdt woongenot voor u in? Op basis daarvan creëren wij een inspirerende ruimte waar u zich in uw element voelt en waar u trots op bent. Een ruimte die uitstraling heeft en waar u energie van krijgt.

Hanno en zijn team ontwikkelen originele, unieke en creatieve plannen en ontwerpen voor woonruimten voor u en uw gezin. Daarbij kunnen wij u volledig ondersteunen, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar uw verbouwing. Daarnaast kunnen we een en ander coördineren en aansturen. Ook na de oplevering bieden wij de nazorg waar u behoefte aan heeft.

Aspecten die bij interieurarchitectuur voor particulieren komen kijken

  • keuken, eethoek, eetkamer en woonkeuken
  • badkamer en sanitair
  • werkhoek, werkkamer, werkruimte
  • TV-mediahoek/kamer
  • hobbyhoek/kamer
  • slaapkamer
  • kinderkamer

Echte uitstraling komt van binnen

Hanno Munting Interieurarchitectuur heeft oog voor licht en ruimte. Bedenkt overal een mooie oplossing voor. Brengt uw interieur tot leven. Maakt er een inspirerende ruimte van. Kortom, Hanno en zijn team het ontwerp en de uitvoering, u de complimenten.

Wij werken conform de algemene voorwaarden van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO).

DSC_0543

Comfort WonenHanno Munting Interieurarchitectuur maakt onderdeel uit van het Kwaliteitslabel voor Toekomst gericht verbouwen.

Voor meer informatie, zie de website van Comfort Wonen.