Uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur

Hanno Munting Interieurarchitectuur houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur: de indeling van de ruimte, de vorm, het materiaal en het licht (zowel kunst- als daglicht). Hanno Munting luistert naar uw wensen en ideeën en vertaalt die naar een leefomgeving die perfect bij u past. En waarin u zich helemaal thuis voelt. Of dat nu uw woning is, uw werkomgeving, een school of welk ander gebouw dan ook.

Interieurstyling voor de ‘finishing touch’

Wij stemmen meubels, vloeren, wanden en materialen zo op elkaar af, dat er één origineel geheel ontstaat. Met interieurstyling en decoratie zorgen we voor de ‘finishing touch’. Denk daarbij onder meer aan kleurgebruik, wand- en vloerbekleding, verlichting, meubilair, sanitair en accessoires. Zo creëren wij een smaak- en stijlvol interieur, waarmee u helemaal in uw element bent. Kortom, uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur.

Interieurarchitecten verdienen zichzelf terug

Als vakbekwame en ervaren interieurarchitecten weten we welke materialen er op de markt beschikbaar zijn en welke leveranciers de beste prijzen hanteren. In de afgelopen 30 jaar hebben we een zeer groot netwerk opgebouwd van leveranciers die de beste prijs-kwaliteitverhouding en garanties bieden. Hierdoor kunnen wij met minder middelen vaak een mooier en kwalitatief beter geheel realiseren.

Wij werken met door ons geselecteerde partners samen waardoor wij ook uw project snel, veilig, adequaat en tegen de scherpste tarieven kunnen aanbieden.

Bij grote projecten voorkomen we dat uitvoerders langs elkaar heen werken

De kosten van een interieurarchitect hangt van heel veel factoren af. Wilt u alleen een lichtplan of wilt u het volledige project van ontwerp tot en met uitvoering uitbesteden? Voor kleine opdrachten zoals het maken van een lichtplan of het geven van een kleuradvies hanteren we een vaste prijs.
Bij grote en complexe opdrachten voorkomen we dat uitvoerders langs elkaar heen werken. Wij zorgen voor een goede planning en sturen de verschillende professionals aan, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat en het project snel en efficiënt verloopt. Omdat wij als bureau onafhankelijk werken van de grote(re) bouwbedrijven, kunt u altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project rekenen we daarvoor een honorarium van rond de 10%.