Uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur

Hanno Munting Interieurarchitectuur houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur: de indeling van de ruimte, de vorm, het materiaal en het licht (zowel kunst- als daglicht). Hanno Munting luistert naar uw wensen en ideeën en vertaalt die naar een leefomgeving die perfect bij u past. En waarin u zich helemaal thuis voelt. Of dat nu uw woning is, uw werkomgeving, een school of welk ander gebouw dan ook.

Interieurstyling voor de ‘finishing touch’

Wij stemmen meubels, vloeren, wanden en materialen zo op elkaar af, dat er één origineel geheel ontstaat. Met interieurstyling en decoratie zorgen we voor de ‘finishing touch’. Denk daarbij onder meer aan kleurgebruik, wand- en vloerbekleding, verlichting, meubilair, sanitair en accessoires. Zo creëren wij een smaak- en stijlvol interieur, waarmee u helemaal in uw element bent. Kortom, uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur.

Een goede kantoorinrichting is ook zakelijk gezien heel interessant

Met een interieur van Hanno Munting geeft u uw visitekaartje af

U besteedt veel aandacht aan uw huisstijl, waaronder uw bedrijfslogo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Het is belangrijk dat die huisstijl, uw imago en de uitstraling van uw bedrijf impliciet of expliciet terugkomen in het interieur. Daarom verdiept Hanno Munting zich vooraf in de identiteit van uw organisatie. Hij hoort graag van u welke kleur, vorm en stijl karakteristiek zijn voor uw bedrijf. Dat neemt hij mee in het interieurontwerp. Zodat het interieur straks de uitstraling heeft die past bij uw organisatie en uw imago versterkt.

Ontwerp werkplekken Het Nieuwe Werken

Een prettige omgeving verhoogt de professionaliteit, productiviteit en omzet

Onderzoek leert dat uw medewerkers beter functioneren in een omgeving waarin zij zich prettig voelen. Een goede werkomgeving draagt bij aan hun werkplezier en productiviteit. Het zorgt zelfs voor een professionalisering van de dienstverlening en bevordert de verkoop van producten.

Bij het inrichten van werkruimten bekijken wij onder andere:

 • hoe en met welk doel de ruimte wordt gebruikt
 • welke functionele wensen en eisen van belang zijn
 • wat belangrijk is voor de uitstraling van de ruimte

Vervolgens ontwerpen we vanuit originele en creatieve invalshoeken een verantwoorde, veilige en prettige werkomgeving voor de gebruikers. We kunnen zelfs ergonomische werkplekken realiseren, wat een positief effect heeft op de gezondheid van uw medewerkers en leidt tot minder ziekteverzuim.

Van ontwerp tot en met werken met plezier

Voordat we beginnen leggen we uw eisen, wensen, dromen en doelstellingen vast. Op basis daarvan stellen wij een offerte, een programma van eisen, een (interieur)advies en een planning op.

Hanno Munting Interieurarchitectuur werkt altijd met uitgebreide (CAD)-tekeningen die u een goed beeld geven hoe uw ruimte eruit komt te zien.

De afgelopen 30 jaar hebben we organisaties en bedrijven van klein tot groot een inrichting met uitstraling gegeven. Met als resultaat ruimtes waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen met veel plezier werkt.

Aspecten die bij een bedrijfsinterieur komen kijken:

 • entree en ontvangst
 • routing
 • ruimte-identiteit, merkbeleving en merkimago
 • styling (kleur- en materiaalstalen)
 • materialen en duurzaamheid
 • sfeer, lichtplan, domotica, akoestiek
 • ergonomische werkplekinrichting
 • keuze voor nieuw meubilair of hergebruik ervan
 • gespecialiseerde keuken
 • sanitaire voorzieningen

Wij werken conform de algemene voorwaarden van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO).

Bouwtekening Mediapark